Ik ga elanden kijken! Hoezo dat? Nou *tromgeroffel* mijn korte verhaal komt in een bundel die gepresenteerd wordt op de WorldCon in Helsinki. 

Hoe zit dat?

Dus: afgelopen april was ik op het Gala van het Fantastische Boek toen ik in gesprek raakte met Jannie van den Boogaard. Zij vertelde dat ze Nederlandstalige auteurs meer onder de aandacht van het buitenland wilde brengen. Samen met Stéphanie de Geus wilde ze daarom een bundel uitbrengen met korte verhalen van verschillende auteurs uit de Lage Landen. En of ik daarvoor belangstelling had.

Nou, dat had ik natuurlijk niet, dus…

*kuch*

Sorry, alternatieve realiteit.

De Selectie

Hoe dan ook, van het een kwam het ander en zo kwam het dat ik van de zomer te horen kreeg dat mijn verhaal geselecteerd was om in de bundel te komen.

(voeg hier een dance sequence toe, denk Step Up Revolution maar dan met een beter plot)

Voelde net als vroeger als je als eerste werd uitgekozen door je klasgenoten in hun team. Voor die mensen die dat wel eens is overkomen.

Meer mag ik er nog niet over vertellen (ik ben ervan overtuigd dat er dan maffiapraktijken volgen vanuit Jannie en Stephanie) maar… Hells-inki Yes!