Workshops

  • Wil je je schrijfkunst nog verder verbeteren?
  • Wil je meer weten over het vakmanschap van het schrijven?
  • Wil je weten hoe je je personages meer tot leven kunt laten komen?
  • Of wil je jezelf en je werk meer onder de aandacht brengen van je publiek?

Ik geef verschillende workshops op al deze gebieden. Boek gerust een workshop.

Boek een workshop

Schrijven

Workshop Schrijven voor beginners

Wil je met je klas of met je beginnende schrijfgroep een snelle basis hebben voor het schrijven van een kort verhaal of roman? Ik breng je de basics van het schrijven bij. Kort maar krachtig.

Workshop Taaltechnieken

Wat voor technieken kun je gebruiken om je punt zo goed mogelijk over te brengen? Ik help jou en je klas of groep aan een basis om met taal, perspectief, woordgebruik en zinsopbouw zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Redactie

Workshop Wees je eigen redacteur

Voordat je een verhaal naar een uitgeverij of tijdschrift stuurt, perfectioneer je je werk: na schrijven komt herschrijven. Maar hoe doe je dat, en wat werkt wel en niet? Aan de hand van een aantal stappen leid ik jou en je klas of groep in een workshop langs de belangrijkste aandachtspunten en struikelblokken.

Promotie

Workshop Online promotie voor auteurs

Auteurs doen tegenwoordig steeds meer zelf om hun werk te promoten. Maar hoe dan? Welke mogelijkheden zijn er online, en hoe maak je daar het beste gebruik van? In deze workshop help ik jou en je klas of groep in een aantal stappen om je online zo goed mogelijk neer te zetten.

Workshop Social media voor auteurs

Als auteur kun je eigenlijk niet meer zonder social media. Om contact te leggen met je lezers, maar ook om op de hoogte te blijven van wat er speelt. Hoe zet je social media in voor je werk? Ik neem jou en je klas of groep mee langs de verschillende sociale kanalen en help je te zoeken naar jouw perfecte medium.